Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum Football Manager 2014 bekend

Pre-orders krijgen bèta-toegang.

Football Manager 2014 is vanaf 31 oktober verkrijgbaar voor pc, Mac en Linux. Dat maken ontwikkelaar Sports Interactive en uitgever Sega Europe bekend.

Wanneer je een pre-order plaatst krijg je twee weken eerder al toegang tot de bèta. Vorderingen die je hierin maakt, neem je vervolgens mee in de volledige versie, wanneer die lanceert.

Deze versie van Football Manager kenmerkt zich onder andere door een verbeterde, geheel aan te passen interface en Steam Workshop-ondersteuning. Hiermee kun je je eigen scenario's bouwen en deze delen met anderen. Ook is er de mogelijkheid je savegame te delen met de PlayStation Vita-versie, zodat je onderweg verder kan spelen. Een releasedatum daarvan is nog niet bekend.

De ontwikkelaar brengt iedere week nieuwe filmpjes uit die de nieuwigheden onder de loep nemen. Onderstaand vind je zo'n video, die dieper ingaat op de interface.

De Football Manager-games gaan al een tijdje mee, maar zijn nog steeds populair. Football Manager 2013 is met meer dan 940.000 exemplaren het bestverkochte deel uit de reeks.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties