Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum en trailer voor Game of Thrones - Episode 5: A Nest of Vipers

Volgende week beschikbaar.

Telltale Games onthult vandaag dat Game of Thrones - Episode 5: A Nest of Vipers vanaf 21 juli te koop is voor de pc en Mac, PlayStation 3 en PlayStation 4. Op 22 juli volgt de Xbox 360 en Xbox One-versie en op 23 juli komt de game ook uit voor Android en iOS.

De episodes zijn gebaseerd op de televisieserie en dit vijfde deel begint rond het einde van het derde seizoen. De gebeurtenissen lopen vervolgens door tot het begin van het vijfde seizoen. Je speelt onder meer in King's Landing en je bezoekt zowel The Wall als Ironrath.

A Nest of Vipers is de een na laatste aflevering van Game of Thrones. Wanneer het slotstuk volgt, is nog niet bekend. In de Sons of Winter review van Derek lees je dat er veel afhangt van deze twee episodes, omdat de vierde aflevering 'spanning en urgentie mist.'

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties