Skip to main content

Releasedatum en pre-order bonussen voor LittleBigPlanet 3 bekend

Voor Noord-Amerika dan toch.

Sony heeft aangekondigd dat LittleBigPlanet 3 in Noord-Amerika op 18 november uitkomt. De Europese releasedatum wordt binnenkort op de Europese PlayStation blog bekendgemaakt.

Tegelijk onthulde Sony dat LittleBigPlanet 3 enkele bonusvoorwerpen heeft voor wie een pre-order plaatst voor de game. Alle Day One edities krijgen sowieso het Dragon Age Costume Pack. Daarnaast verschillen de pre-order bonussen per winkel.

Zo krijgen pre-orders bij GameStop het Mythical Creatures Costume Pack. Wie een pre-order plaatst bij Amazon krijgt dan weer het PlayStation Favorites Costume Pack.

Wie de game digitaal aankoopt, krijgt het LittleBigPlanet 3 T-shirt Pack. Spelers kunnen die bonus nu al gebruiken in LittleBigPlanet 2, LittleBigPlanet Vita en LittleBigPlanet Karting.

LittleBigPlanet 3 is compatibel met alle levels voor LittleBigPlanet en LittleBigPlanet 2. De game heeft ook nieuwe speelbare personages, zoals een hond, een vogel en een vriendelijke reus.

Sumo Digital staat in voor de ontwikkeling van LittleBigPlanet 3. De game komt zowel naar de PlayStation 3 als naar de PlayStation 4.

Bekijk op YouTube

Read this next