Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum eerste uitbreiding Final Fantasy XIV aangekondigd

Komt uit in juni.

Ontwikkelaar Square Enix maakt de releasedatum voor de eerste uitbreiding van Final Fantasy XIV: A Realm Reborn bekend. Deze heet Heavensward en komt op 23 juni uit voor de pc, PlayStation 3 en PlayStation 4.

De uitbreiding voegt onder andere een nieuwe locatie aan Final Fantasy XIV toe. De game krijgt tevens vliegende mounts, drie nieuwe jobs en een nieuw loot-systeem. Final Fantasy XIV krijgt dankzij Heavensward ook een nieuwe raid met een normal- en een hard-modus.

"Wij zien de uitbreiding als op zichzelf staand. Er zit heel veel nieuwe content in Heavensward", aldus Final Fantasy-regisseur Naoki Yoshida tijdens een panel op de PAX East-beurs.

De release van Heavensward gaat gepaard met de release van de Mac-versie van Final Fantasy XIV. De uitbreiding is vanaf 16 maart alvast te koop.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties