Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum Assassin's Creed Unity - Dead Kings bekend

DLC vanaf 13 januari gratis beschikbaar.

De downloadbare uitbreiding Dead Kings voor Assassin's Creed Unity is vanaf 13 januari gratis beschikbaar voor de pc en Xbox One en vanaf 14 januari voor de PlayStation 4.

Dead Kings bevat een singleplayer-campagne in een nieuwe open wereld. In zowel singleplayer- als coöperatieve missies speel je additionele wapens, uitrustingen en outfits vrij. Die zijn vervolgens in zowel Assassin's Creed Unity als Dead Kings beschikbaar.

Het verhaal van Arno in Assassin's Creed Unity gaat verder in Dead Kings. Hij heeft Parijs verlaten voor Saint Denis, een mysterieuze stad waarin zich de graftombes van overleden Franse koningen bevinden. In de catacomben neemt hij het op tegen een groepering die de Raiders heet.

Deze content wordt zichtbaar als add-on in de PlayStation Store, Xbox One Marketplace en tevens op Uplay en Steam. In het in-game menu verschijnt eveneens een link.

Eerder al raakte bekend dat Patch 4 voor Assassin's Creed Unity uitgesteld is. Die verhelpt technische problemen voor de game. In ruil daarvoor biedt Ubisoft de Dead Kings-uitbreiding gratis aan.

Bekijk op YouTube

Read this next