Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum Diablo III: Reaper of Souls bekend

Digital Deluxe en Collector's Edition onthuld.

Blizzard maakt bekend dat de uitbreiding Diablo III: Reaper of Souls vanaf 25 maart verkrijgbaar is. Naast de standaardeditie is er ook een Digital Deluxe Edition en een Collector's Edition onthuld.

De standaardgame kost €39,99 en de Digital Deluxe Edition kost €59,99. Die editie bevat extra in-game recepten voor unieke helmen en wapens, een Spectral Hound-minion, een Treasure Goblin Pet voor World of Warcraft en Crusader-portretten/Malthael-logo's voor Starcraft II.

Tot slot is er nog de Collector's Edition voor €79,99. Deze editie is exclusief als fysieke versie te koop, en bevat een muismat van Engel des Doods Malthael, een artbook met harde cover, en een Blu-Ray/DVD-set van twee discs met daarop een kijkje achter de schermen bij Blizzard.

Marcel is alvast met de Crusader op stap gegaan. Hij vertelt je over de nieuwe klasse en nog veel meer in zijn Diablo III: Reaper of Souls preview.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties