Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum Devil May Cry 4: Special Edition bekend

Inclusief drie nieuwe speelbare personages.

Capcom maakt zojuist bekend dat Devil May Cry 4: Special Edition op 23 juni voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One lanceert. De game is dan te downloaden voor 24,99 euro. In Japan komt er ook een Limited Edition uit, die wordt geleverd in een pizzadoos.

De Special Edition is een remaster van Devil May Cry 4 voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360. Naast Nero en Dante zijn Vergil, Trish en Lady nieuwe speelbare personages. De Horde-achtige Dark Knight Mode die eerder alleen in de pc-versie zat, komt nu voor de eerste keer naar de spelcomputers.

Grafisch is de game geüpdatet naar een 1080p-resolutie, en draait deze op 60 frames per seconde. Daarnaast zijn er aanpassingen gedaan aan de spelbalans. Bestel je de game voor de releasedatum, dan krijs je een bonusoutfit voor Trish.

Onlangs nog bracht Capcom ook de DmC: Devil May Cry Definitive Edition (review) uit. "Mooier, sneller en vooral moeilijker dan het origineel," concludeerde onze Yvo destijds.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties