Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum Car Mechanic Simulator 2015 bekend

Garagist spelen vanaf 14 april.

Car Mechanic Simulator 2015 komt op 14 april van dit jaar voor de pc uit. Dat meldt de Poolse ontwikkelaar Red Dot Games. Het vervolg op Car Mechanic Simulator 2014 haalde via Kickstarter net geen 23 000 dollar op.

In Car Mechanic Simulator 2015 speel je een monteur die de wagens van klanten herstelt. Er zijn zestien basismodellen van auto's, allerhande gereedschappen en onderdelen. Gaandeweg breid je je hersteldienst uit. Je verdient namelijk geld dat je in verbeteringen en vaardigheden investeert. Daarnaast kun je versleten auto's opkopen, herstellen en voor winst doorverkopen.

In de puzzelgame vind je een 'visual tuning'-optie waarmee je onderdelen vervangt en vervolgens in detail aanpast. Daarnaast kun je foto's maken van de wagens voor en na de herstelling.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties