Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum Call of Duty: Advanced Warfare - Ascendance DLC bekend

Eerst exclusief voor de Xbox-platformen.

Call of Duty: Advanced Warfare - Ascendance komt op 31 maart eerst exclusief voor de Xbox 360 en Xbox One uit. Een maand later volgt de pc, PlayStation 3 en PlayStation 4.

De tweede downloadbare uitbreiding bevat het tweede deel van de coöperatieve Exo Zombies modus, dat onder de naam Infected gaat. Hierin maken de acteurs John Malkovich (Red), Bill Paxton (Edge of Tomorrow), Rose McGowan (Planet Terror) en Jon Bernthal (The Walking Dead) wederom hun opwachting.

In Call of Duty: Advanced Warfare - Ascendance zitten nieuwe wapens. De OHM is een hybride energiewapen die je als lichte machinegeweer of als shotgun gebruikt. De OHM Werewolf is een minder zware variant daarop die echter minder accuraat schiet.

Naast nieuwe wapens zijn er ook vier extra multiplayermaps: Perplex, Site 244, Climate en Chop Shop. In deze mappen is de Exo Grapple te gebruiken, die tot dusver alleen in de singleplayer voorkwam.

De uitbreiding maakt onderdeel uit van de Call of Duty: Advanced Warfare Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar. Ascendance is na Call of Duty: Advanced Warfare - Havoc de tweede DLC. Later dit jaar volgen Supremacy en Reckoning.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties