Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum bekend voor Harvest Moon: The Lost Valley

Al een tijdje uit in Amerika.

Nintendo maakt bekend dat Harvest Moon: The Lost Valley vanaf 19 juni verkrijgbaar is voor de Nintendo 3DS. De boerderijsimulator lanceerde vorig jaar oktober in Amerika.

De Lost Valley wordt getroffen door een sneeuwstorm, waardoor het altijd winter is. Met de hulp van de Harvest Sprites en de Harvest Goddess is het je taak om de vier seizoenen te herstellen.

Dat doe je onder andere door gewassen te verbouwen en je dieren te verzorgen. Je graaft ook zelf grotten, stampt bergen uit de grond, legt wegen en bruggen aan, als ook vijvers en velden voor bloemen en zaden.

Je kan spelen als een boer of een boerin. Als hem of haar sluit je vriendschap met de dorpelingen en help je ze bij hun dagelijkse behoeften. Uiteindelijk kun je ook trouwen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties