Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum bekend voor Disney Infinity 3.0

Star Wars! Inside Out! Marvel!

Disney Infinity 3.0 is vanaf 27 augustus verkrijgbaar, zo maakt Disney Interactive bekend. De game lanceert dan voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, Xbox 360, Xbox One, Android en iOS.

Voor Disney Infinity 3.0 komen er verschillende Star Wars-playsets op de markt, met figuurtjes van personages als Luke Skywalker, Princess Leia, Han Solo, Chewbacca en Darth Vader. Alle figuurtjes die al te koop waren voor de vorige Disney Infinity, werken ook in dit deel.

Later volgen nog Marvel-karakters aan als Iron Man en Ultron, als ook personages uit Pixars Inside Out. Mickey en Minnie, Mulan en andere Disney-figuurtjes maken ook nog hun opwachting.

In de herfstperiode komen er twee modi uit, die los verkrijgbaar zijn. Toy Box Takeover is een action-adventuregame en Toy Box Speedway is een racegame, waar zowel snelheid als wapens bij komen kijken.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties