Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum Assassin's Creed Liberation HD vastgesteld

UPDATE: Ubisoft maakt Europese data en prijzen bekend voor alle platforms.

UPDATE: Ubisoft verduidelijkt vandaag de Europese releasedata en prijzen voor de verschillende platforms. Ook kun je vanaf vandaag pre-orders voor de game plaatsen.

De PlayStation 3- en pc-versies van Assassin's Creed Liberation HD zijn te koop vanaf 15 januari 2014, terwijl de Xbox 360 op een nog niet nader genoemde datum in diezelfde maand verschijnt. Op ieder platform kost de game €19,99.

Plaats je een pre-order op het PlayStation Network of via Uplay, dan krijg je 25% korting. Voor de Xbox 360 geldt dezelfde korting zodra je in bezit bent van de Season Pass van Assassin's Creed IV: Black Flag.

ORIGINEEL: Assassin's Creed Liberation HD komt op 14 januari 2014 uit voor de PlayStation 3, enkel als downloadbare versie in de PlayStation Store. Dat maakt Sony bekend op diens officiële PlayStation Blog.

Naast de hogere resolutie graphics is iedere missie aangepast voor een verbeterd tempo en een eerlijkere uitdaging. Vijftien extra missies zijn helemaal nieuw voor de HD-remake van het PlayStation Vita-origineel.

De releasedatum is vooralsnog enkel voor Amerika vastgesteld, en de game kost daar 19,99 dollar. Assassin's Creed Liberation HD is ook in ontwikkeling voor pc en Xbox 360.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties