Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedata Super Mario 3D World, Zelda: A Link Between Worlds en meer bekend

Nintendo Direct van vandaag geeft duidelijkheid.

Nintendo heeft enkele Nintendo 3DS en Wii U-titels voorzien van een specifieke releasedatum. Dat deed het bedrijf zojuist in een Nintendo Direct-presentatie.

Op de Wii U komt Super Mario 3D World uit op 29 november, en Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen: Sotsji 2014 is op 8 november aan de beurt. De alsmaar onduidelijke Europese releasedatum van Scribblenauts Unlimited is nu vastgesteld: 6 december komt de game dan toch uit.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze is juist uitgesteld naar het begin van 2014.

De Nintendo 3DS ziet op 22 november de release van The Legend of Zelda: A Link Between Worlds tegemoet. Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies komt op 24 oktober uit in de eShop, en je vindt daar vanaf nu een demo van. Op 6 december komt Bravely Default: Flying Fairy uit en Mario Party: Island Tour verschijnt begin van 2014.

Naast de games komt er ook nieuwe hardware op de markt: in de video zijn een groene en een rode Wii-afstandsbediening Plus getoond, als eerbetoon aan Mario en Luigi.

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds is inmiddels verschenen op 3DS. Zit je vast in één van de kerkers van de game of geraak je echt niet voorbij een baas? Bekijk dan eens onze Legend of Zelda: Link Between Worlds walkthrough voor een oplossing!

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties