Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedata Badland: Game of the Year Edition voor pc en consoles bekend

Side-scrollen vanaf 27 mei.

De releasedata voor Badland: Game of the Year Edition zijn voor zowel de pc als de spelconsoles bekend.

Op dinsdag 27 mei komt de 2D-platformgame via Steam voor de pc, Mac en voor Linux uit. Op dezelfde dag zijn ook de PlayStation 3-, PlayStation 4- en PlayStation Vita-versies beschikbaar. Op vrijdag 29 mei volgt nog de Xbox One-versie. De versie voor de Wii U wordt in juni verwacht.

In 2013 kreeg het originele Badland een Game of the Year Award van Apple. Naast een iOS-versie is er ook een Android-, Blackberry- en Windows Phone-variant.

De Game of the Year Edition bevat vier keer meer content dan die mobiele edities. Er zijn 100 singleplayerlevels, 100 coöperatieve levels en 27 deathmatch-levels die voor vier spelers tegelijk speelbaar zijn. In deze remastered-versie krijg je ook handgetekende graphics en aangepaste besturingen voor een controller.

Overigens heeft Badland: Game of the Year Edition ondersteuning voor cross-buy en cross-save. Als je hem één keer koopt, kun je hem op ieder PlayStation-platform spelen.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties