Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Release Trackmania Turbo uitgesteld tot 2016

Ontwikkelingsteam vindt de turboknop niet.

Ubisoft laat weten dat de releasedatum van Trackmania Turbo tot begin 2016 is uitgesteld. De ontwikkelaar was aanvankelijk van plan om de game op 27 november uit te brengen.

Ubisoft geeft aan dat feedback van spelers het bedrijf heeft doen besluiten om de release van Trackmania Turbo uit te stellen. "We willen de extra maanden ontwikkeltijd onder meer gebruiken om de interface en campagne van Trackmania Turbo te verbeteren".

"We zijn ook van plan om meer werk in het ontwikkelen van multiplayermodi te steken. Deze moeten getest worden, dus daar kunnen we de extra tijd ook goed voor gebruiken", aldus Ubisoft in een statement op het Ubiblog.

De ontwikkelaar werkt verder ook nog aan een extra feature waarbij het mogelijk wordt om andere spelers uit te dagen op tracks die je zelf hebt gemaakt.

Trackmania Turbo is in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Lees hier Marcel zijn Trackmania Turbo preview.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Kurt Brunenberg avatar

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.

Reacties