Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Release Uncharted 4 opnieuw uitgesteld

Komt nu overal op dezelfde dag uit.

Ontwikkelaar Naughty Dog maakt bekend dat de releasedatum van Uncharted 4: A Thief's End opnieuw is uitgesteld. De game lanceert nu wereldwijd op 10 mei.

Naughty Dog heeft de releasedatum van Uncharted 4 meerdere keren uitgesteld. Zo was de studio eerst van plan om de game in maart 2016 uit te brengen. Later verplaatste Naughty Dog de releasedatum naar eind april.

"We hebben besloten om de releasedatum van Uncharted 4 twee weken uit te stellen om zo aan de enorme wereldwijde vraag te kunnen voldoen", aldus Sony op de Amerikaanse PlayStation Blog.

"We weten dat dit nieuws voor velen teleurstellend is en we bieden onze excuses aan voor de extra wachttijd. Het goede nieuws is echter dat Uncharted 4 fantastisch is. We zijn er dan ook van verzekerd dat de game het wachten meer dan waard is."

Uncharted 4 lanceert exclusief voor de PlayStation 4. In Carls Uncharted 4 preview lees je wat we allemaal over de game weten.

Raadpleeg ook onze gids met alle Uncharted 4 collectibles zoals de 109 Uncharted 4 Treasures.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties