Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Release The Binding of Isaac: Afterbirth+ onthuld

Maak je eigen Isaac-content dankzij mod-tools.

Onafhankelijk ontwikkelaar Edmund McMillen maakt bekend dat de uitbreiding The Binding of Isaac: Afterbirth+ vanaf 3 januari te koop is op Steam. Console-versies volgen in de lente van 2017.

De uitbreiding brengt onder meer officiële mod-tools met zich mee, waarmee je je eigen Isaac-uitdagingen maakt en deelt. De bedoeling is dat McMillen de beste mods er uit pikt, om ze daarna zelf aan de game toe te voegen. Zo kan iedereen de content spelen zonder zelf op zoek te moeten naar de mods in kwestie.

Naast modding tools brengt Afterbirth+ onder meer nieuwe (eind)bazen, vijanden, hoofdstukken, tientallen extra items en honderden nieuwe kamers met zich mee. Ook de Greed-modus wordt uitgebreider, en er zijn meer dan 60 extra achievements vrij te spelen.

Afterbirth+ kost straks 9,99 dollar. Wie The Binding of Isaac: Afterbirth al in bezit heeft, kan de uitbreiding de eerste week met korting kopen. De prijs is dan 6,66 dollar. Afterbirth is een expansion voor Rebirth, een remake van de originele Binding of Isaac.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties