Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Release Sniper Elite 4: Obliteration DLC bekend

Sluitstuk van de Deathstorm-campagne.

Ontwikkelaar Rebellion laat weten dat de Obliteration DLC voor Sniper Elite 4 vanaf 18 juli beschikbaar is. Die DLC is het sluitstuk van de Deathstorm-campagne, waarin je op zoek gaat naar een gevaarlijk wapen.

Deze keer trekt hoofdpersonage Karl Fairburne naar het dorpje Steigerloch in het centrum van Duitsland, waar het Deathstorm-wapen in ontwikkeling is. Het is aan jou om toegang te krijgen tot een ondergrondse basis en het wapen te neutraliseren.

Daarnaast voegt de DLC ook zes nieuwe Duitse personages toe aan de multiplayer. Ook komen er twee nieuwe multiplayer-maps, en is de level cap opgetrokken van 50 naar 250.

Ten slotte krijgt de game ook een Authentic Plus Modus. Daarin zijn 'de vijanden nog meedogenlozer' en zijn er minder visuele indicaties om je te helpen.

Sniper Elite 4 is beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op de site lees je onze Sniper Elite 4 review.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties