Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Release Metal Gear Solid V: Ground Zeroes vastgesteld op 18 maart 2014

UPDATE: Europese datum nu 20 maart.

UPDATE: De Europese lanceerdatum is net iets later dan de Amerikaanse lanceerdatum. Vanaf 20 maart is Metal Gear Solid V: Ground Zeroes hier verkrijgbaar, zo laat Konami weten.

De pc, PlayStation 3 en Xbox 360-versies van de game zijn zowel fysiek te koop voor 29,99 euro, als te downloaden voor 19,99 euro. De PlayStation 4 en Xbox One-versies worden vooralsnog enkel als digitale download genoemd voor 29,99 euro.

ORIGINEEL: Metal Gear Solid V: Ground Zeroes lanceert op 18 maart 2014 voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One en Xbox 360. Dat maakt uitgever Konami bekend.

De Xbox 360 en Xbox One-versie van de game krijgt daarbij een exclusieve missie: Jamais Vu. Hierin speel je als Raiden, de cyborg ninja-variant uit Metal Gear Rising: Revengeance en Metal Gear Solid 4. In onderstaande trailer zie je hoe je met hem een basis infiltreert om het op te nemen tegen zogenaamde 'body snatchers.'

Ground Zeroes is een proloog op Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Ook de PlayStation-versie krijgt een exclusieve missie. In Deja Vu speel je als Classic Snake, uit de eerste Metal Gear Solid-game.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties