Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Release Gran Turismo Sport bekend

De eerder gelekte datum blijkt niet te kloppen.

Sony maakt de Gran Turismo Sport release officieel bekend. De eerder gelekte Gran Turismo Sport releasedatum blijkt niet te kloppen. De game komt op 17 oktober in Noord-Amerika en op 18 oktober in Europa uit voor de PlayStation 4.

Naast de releasedatum heeft Sony ook meer details onthuld over de verschillende uitvoeringen waarin de game wordt uitgebracht.

De Limited Edition bevat onder andere een Starter Pack met 8 auto's, 1 miljoen in-game credits, een livery sticker pack, 30 avatars, een helm voor je profiel en een steelbook.

De Digitale Deluxe Edition bestaat uit een Starter Pack met 12 auto's, 3 miljoen in-game credits, een livery sticker pack, 60 avatars en een helm voor je profiel.

De Limited Edition uitgave kost 70 dollar en Digitale Deluxe Edition kost 80 dollar. Op de site vind je een overzicht met alle Gran Turismo Sport informatie.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties