Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Release Darkspore verschoven naar april

Na feedback van gesloten bèta.

Darkspore, de duistere spin-off van Will Wright's evolutiesimulator Spore, zal een maandje langer op zich laten wachten, zo meldt Maxis. Waar de release eerst gepland stond voor eind maart, werd dat nu veranderd naar 28 april.

Eind vorig jaar konden mensen zich inschrijven voor een gesloten bèta, dewelke intussen afgelopen is. En gelukkig lijkt Maxis niet dezelfde weg op te gaan als al die andere zogenaamde bèta's die vaak niets meer zijn dan een tijdsgebonden en onafgewerkte demo. Om de feedback verkregen van die bèta zo goed mogelijk te kunnen verwerken heeft Maxis de release dus een maand vooruit geschoven.

Wie liever een heuse tijdsgebonden en onafgewerkte demo gezien had, vreest niet. Een open bèta staat nog op het programma in de loop van april. In afwachting daarvan kan je nog een keer nalezen wat onze impressies waren nadat we eerder deze maand hands-on konden gaan met Darkspore.

Getagged als

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties