Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum voor World of Warcraft patch 6.1

Eerste grote patch na Warlords of Draenor.

Patch 6.1 voor World of Warcraft: Warlords of Draenor lanceert op 25 februari. Dat maakt Blizzard via Battle.net bekend.

Met deze patch introduceert Blizzard het langverwachte Heirloom-systeem. Hiermee zijn deze Heirloom-items over meerdere servers bruikbaar. Voorheen bleven deze ervaringspuntenverhogende items beperkt tot de server waarop ze waren gekocht.

Een andere grote verandering is de toevoeging van nieuwe karaktermodellen voor Blood Elves. Hierdoor zijn alle rassen van een grafische update voorzien.

Daarnaast zijn er enkele nieuwe grafische mogelijkheden, zoals 'screen space ambient occlusion', de terugkeer van MSAA en verbeterde lichtval. Tevens zijn de extra opties voor kleurenblinden. De oude opties maken plaats voor drie nieuwe kleurenschema's.

De volledige lijst met aanpassingen vind je op Battle.net. De World of Warcraft-uitbreiding Warlords of Draenor kwam op 13 november 2014 uit. Marcels World of Warcraft: Warlords of Draenor review lees je op onze site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties