Skip to main content

Reikon Games kondigt Final Form aan

"You took something and made it yours."

Reikon Games heeft tijdens E3 2021 en Summer Game Fest het project Final Form aangekondigd. De ontwikkelaar beschrijft het als een "sci-fi, deep space, gun-fu game" voor pc en consoles. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Uit de teaser blijkt dat het om een game gaat met hevige cyberpunkinvloeden. Zo zou je zogenoemde Valkyries kunnen betreden die je vaardigheden flink verbeteren. Final Form is solo of in co-op met drie spelers te spelen.

Ontwikkelaar Reikon Games is bekend van de twin-stick shooter Ruiner voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One, waarbij je in een cyberpunksetting voor flink wat chaos zorgt. Daarvoor krijg je hulp van Her, een hacker met een eigen agenda.

Final Form is een van de nieuwe games onder het gaming label Prime Matter van Koch Media. Eveneens zijn Payday 3, King's Bounty 2 en een nieuwe Painkiller aangekondigd.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Read this next