Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Reggie Fils-Aime: 'Nintendo heeft grootse plannen voor E3'

De pijplijn zit vol.

Nintendo heeft dit jaar een 'grootse E3 in petto.' Dat beweert Nintendo of America-baas Reggie Fils-Aimé in een interview met Fox News.

"We stellen er een heleboel nieuwe games voor", zegt Fils-Aimé. "Ik geef al onze geheimpjes nog niet prijs, maar ik kan wel al vertellen dat E3 een grote kans is om de Nintendo Switch te promoten en nieuwe titels voor de Nintendo 3DS te tonen."

Muppet Reggie is alvast volop aan het trainen voor Nintendo's E3 2017.

In het interview vertelt Fils-Aimé ook hoe opgetogen hij is over het succes van de Switch. "In de VS verbreken we dagelijks records. De Switch doet het bij de lancering nóg beter dan de Wii, Nintendo DS en Nintendo 3DS destijds", zegt hij. "De respons is overweldigend."

Wil je meer meten over de Switch? Lees dan Berts Nintendo Switch review of ons overzicht met alle Nintendo Switch info.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Bert Van der Hoogerstraete avatar

Bert Van der Hoogerstraete

Redacteur

Bert is niet meer zo actief voor Eurogamer Benelux als vroeger, maar schrijft wel nog steeds graag reviews. Hij wisselt kleurrijke Nintendogames af met de duisternis van Bloodborne en wacht al tien jaar tevergeefs op een nieuwe Golden Sun.

Reacties