Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Redfall komt in mei uit

Zet zijn tanden met nieuwe gameplay.

Redfall is vanaf 2 mei beschikbaar voor pc, Xbox Series X/S en Xbox Game Pass. Dat heeft ontwikkelaar Arkane Studios aangekondigd tijdens de Developer_Direct-stream van 25 januari 2023.

In de meer dan 10 minuten aan nieuwe gameplay ontdek je dat je verschillende districten moet vrijspelen, wat je mag verwachten van de zijmissies, vampiervijanden en de vampiergoden.

Wie Redfall pre-ordert of via Xbox Game Pass speelt, krijgt toegang tot het Vampire Hunter Pack. Dat pakket bevat de Grim Tide Shotgun, Polar Vortex multi-weapon skin en een Blood Ravager Stake weapon attachment.

De game is ook beschikbaar in een speciale Bite Back Edition. Die bevat de Hero Pass en het Throwback Outfit Pack dat een unieke outfit en backpack voor elk personage, een Laser Beam multi-weapon skin en het Tactical Knife Stake weapon attachment bevat.

Eerder ontdekte je ook dat Redfall de grootste map van alle Arkane games heeft en liet Microsoft weten dat Starfield, Redfall en Forza Motorsport 70 dollar gaan kosten.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties