Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Redfall heeft de grootste map ooit in een Arkane game

Hopelijk is er ook het meeste te doen.

De vampieren-openwereldshooter Redfall krijgt de grootste map in een Arkane Austin-game tot nu toe. Dat heeft de ontwikkelaar in een nieuwe video verteld.

Redfall wordt beschreven als Arkanes meest ambitieuze game tot nu toe en is vergeleken met de vorige games enorm. Hoewel de wereld groot is, wordt het verhaal volgens de ontwikkelaar overal goed uitgewerkt. De ambitie zou volgens de ontwikkelaar ook op andere gebieden te merken zijn.

Cover image for YouTube videoBringing Redfall to Life with Arkane Austin

Ook heeft de ontwikkelaar de gameplay - die te vergelijken is met die uit Prey - veranderd om zowel singleplayer als multiplayer te ondersteunen. Er is een skill-tree toegevoegd zodat een karakter zich kan specialiseren. Die skills kunnen in multiplayer ook medespelers helpen.

Eerder in 2022 werden Redfall en Starfield uitgesteld. Tijdens de Xbox Games Showcase 2022 werden de eerste Redfall gameplaybeelden getoond.

Redfall komt in de eerste helft van 2023 voor pc en Xbox Series X/S uit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Redfall

Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!

Reacties