Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Redfall heeft de grootste map ooit in een Arkane game

Hopelijk is er ook het meeste te doen.

De vampieren-openwereldshooter Redfall krijgt de grootste map in een Arkane Austin-game tot nu toe. Dat heeft de ontwikkelaar in een nieuwe video verteld.

Redfall wordt beschreven als Arkanes meest ambitieuze game tot nu toe en is vergeleken met de vorige games enorm. Hoewel de wereld groot is, wordt het verhaal volgens de ontwikkelaar overal goed uitgewerkt. De ambitie zou volgens de ontwikkelaar ook op andere gebieden te merken zijn.

Ook heeft de ontwikkelaar de gameplay - die te vergelijken is met die uit Prey - veranderd om zowel singleplayer als multiplayer te ondersteunen. Er is een skill-tree toegevoegd zodat een karakter zich kan specialiseren. Die skills kunnen in multiplayer ook medespelers helpen.

Eerder in 2022 werden Redfall en Starfield uitgesteld. Tijdens de Xbox Games Showcase 2022 werden de eerste Redfall gameplaybeelden getoond.

Redfall komt in de eerste helft van 2023 voor pc en Xbox Series X/S uit.

Over de auteur

Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redactielid

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen