Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Red Faction: Armageddon krijgt prequel

En dit in de vorm van een DL-arcadegame.

Danny Bilson, de vice president of publishing bij THQ, heeft laten weten dat het aankomende Red Faction: Armageddon nog voordat het spel in maart 2011 verschijnt een prequel zal krijgen. Het gaat niet om een geanimeerde serie of een stripboek, maar een volledige arcade-style game.

"Er zal een Red Faction Arcade game verschijnen ongeveer zo'n drie tot vier maanden voordat Armageddon in de winkelrekken verschijnt," liet de man weten. "Interessant aan dit concept is dat de prequel fans van de reeks zal opwarmen voordat Armageddon uitkomt, maar de game zal ook content bevatten die samenhangt met de aankomende TV-show. We kunnen er eveneens pre-orders door aanmoedigen, we kunnen kleine deeltjes (of het hele spel) weggeven, en nog veel meer."

Meer informatie - zoals screens of een filmpje - is momenteel nog niet voor handen rond Red Faction Arcade. Verwacht de titel rond het einde van dit jaar als download op PSN/XBLA/PC-space, gezien Red Faction: Armageddon voor die platformen zal verschijnen. Wat we tot nu toe van Armageddon vonden kun je nalezen in de E3-coverage rond het spel.

Reacties