Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Red Dead Redemption 2 release uitgesteld tot de herfst

Indian Summer.

Rockstar heeft laten weten dat de release van Red Dead Redemption 2 wederom is uitgesteld. De game staat nu gepland voor 26 oktober.

De ontwikkelaar verontschuldigt zich en geeft aan iets meer tijd nodig te hebben om dingen bij te schaven. "We danken jullie oprecht voor het geduld. We hopen dat de game het wachten waard is. We kijken er alvast naar uit meer informatie met jullie te delen de komende weken".

Rockstar was eerst van plan om Red Dead Redemption 2 in de herfst van 2017 uit te brengen. Vorig jaar raakte echter bekend dat de Red Dead Redemption 2 release is uitgesteld tot de lente van 2018. Met het nieuwste uitstel lanceert de game een jaar na de aanvankelijk geplande release.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Red Dead Redemption 2 release en gameplay. Heb je de game al in huis? Lees dan onze Red Dead Redemption 2 gids met tips. Ook hebben we alle Red Dead Redemption 2 cheats voor je!

Over de auteur
Maarten Denoo avatar

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Doctoraatsstudent gamen / gokken aan KUL.

Reacties