Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Red Dead Redemption 2 trailer onthult hoofdpersoon

Interessant (L)individu.

Rockstar Games heeft een nieuwe Red Dead Redemption 2 trailer uitgebracht. In het filmpje wordt hoofdpersoon Arthur Morgan geïntroduceerd.

Rockstar beschrijft Morgan als een een 'crimineel die steelt, vecht en rooft in het ruige hart van Amerika'. In de trailer zijn kort verschillende wapens en omgevingen te zien, waaronder een moeras met krokodillen.

Morgan is volgens Rockstar lid van de Van der Linde Gang. Leider Dutch Van der Linde is ook kort te zien aan het einde van de nieuwe trailer. Deze bende was eerder al aanwezig in de eerste Red Dead Redemption. Zo was hoofdpersoon John Marston aanvankelijk ook lid van deze bende.

De Van der Linde Gang houdt op met bestaan met de dood van Dutch Van der Linde aan het einde van Red Dead Redemption. De trailer bevestigt dus dat Red Dead Redemption 2 een prequel is.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Red Dead Redemption 2 release en gameplay. Heb je de game al in huis? Lees dan onze Red Dead Redemption 2 gids met tips. Ook hebben we alle Red Dead Redemption 2 cheats voor je!

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties