Skip to main content

Red Dead Redemption 2 krijgt nieuw systeem voor paarden

Meer dan alleen een vervoersmiddel.

Volgens Rockstar krijgt Red Dead Redemption 2 een nieuw systeem voor paarden en toont de game de bijzondere band tussen mens en dier.

Je brengt niet alleen veel tijd met je paard door, je moet het dier ook onderhouden en verzorgen. Als je goed voor je paard zorgt, luistert het dier beter naar je instructies en blijft het rustiger als er gevaar dreigt. Het kost echter tijd om deze band op te bouwen.

Er zijn verschillende rassen met ieder hun eigen persoonlijkheid en vaardigheden. Sommige paarden zijn beter op een bepaald type terrein, terwijl anderen wellicht niet van water houden. Daarnaast denkt een paard ook aan zichzelf en springt het niet zomaar van een klif af.

Bekijk op YouTube

Naast vervoer fungeert je paard ook als een lastdier. De meeste van je voorraden en grote wapens worden door je paard gedragen. Het dier blijft trouw wachten waar je het achterlaat, maar reageert alleen op je gefluit als je dichtbij genoeg bent.

Als de band tussen jou en je paard zwak is, dan is de kans groot dat je er vanaf wordt gegooid zodra er gevaar dreigt. Zet je paard het op een lopen, dan ben je naast je vervoersmiddel ook al je spullen kwijt. Sterft je paard, dan moet je het hele proces opnieuw doorlopen.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Red Dead Redemption 2 release en gameplay. Heb je de game al in huis? Lees dan onze Red Dead Redemption 2 gids met tips. Ook hebben we alle Red Dead Redemption 2 cheats voor je!

Read this next