Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rebellion werkt aan nieuwe game

Sniper Elite en zombies?

Ontwikkelaar Rebellion, bekend van Aliens vs Predator en Sniper Elite, heeft een filmpje op Youtube gezet rond een nieuwe game waar ze momenteel aan werken. De teaser geeft je al een idee waar je je aan zal mogen verwachten.

In de video getiteld 'Coming Feb 2013' is er niet bijster veel te zien. Een man loopt over donkere straten terwijl onheilspellende geluiden te horen zijn. Het is echter het einde van het filmpje dat het meeste prijs geeft. Tijdens de laatste momenten verschijnt namelijk het logo van Sniper Elite op het scherm. Het V2 gedeelte is echter vervangen door een omgekeerde pentagram.

De beschrijving van het filmpje op Youtube luidt als volgt: "Footsteps quicken in the fog. Although the lone gunman's pace is swift the growing echoes of shuffling never slacken. They come. One man is utterly alone amidst the chaos of war, ut there are worse things to fear than bombs and bullets here." Een man op de vlucht voor een horde trage, schuifelende monsters. Klinkt als een perfecte omschrijving voor de gemiddelde zombiefilm.

Maar er is meer: "Just what is in store for those brave enough to venture into the 'Totraum'. Heil Gotterdammerung!" Totraum laat zich vertalen als 'Plek van de doden'. Gotterdammerung is het Duitse equivalent voor Ragnarok, het einde van de wereld.

Het filmpje laat dus weinig ruimte voor twijfel over. Rebellion werkt aan een Sniper Elite game met zombies in plaats van Nazi's. Of misschien met Nazi zombies, zoals in Call of Duty. De officiële aankondiging volgt op Valentijn, want zombies wakkeren blijkbaar meteen de romantische geesten aan bij Rebellion.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties