Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rebellion werkt aan Evil Genius 2

(kwaad)aardige zet.

Ontwikkelaar Rebellion laat weten dat de studio nu aan Evil Genius 2 werkt. De game heeft nog geen officiële releasedatum.

De eerste Evil Genius is in 2004 ontwikkeld door Elixir. Rebellion is echter sinds 2006 eigenaar van de rechten van de Evil Genius IP.

In een persbericht laat Rebellion weten dat de nieuwe Evil Genius 'absoluut geen remaster' is. De studio geeft ook aan dat Evil Genius 2 een volwaardig vervolg is dat niet free-to-play is. De studio is vooralsnog alleen van plan om de game voor de pc uit te brengen.

Verder meldt Rebellion dat de studio even heeft overwogen om Evil Genius 2 via crowdfunding te financieren. De ontwikkelaar heeft dat uiteindelijk niet gedaan omdat Rebellion meer tijd en inkomsten nodig had voor Zombie Army Trilogy en Sniper Elite 3 en 4.

Sniper Elite 4 is eerder dit jaar uitgebracht voor de pc, PlayStation 4 en Xbox one. Carl zijn Sniper Elite 4 review lees je hier nog eens.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties