Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rebellion toont tweede teaser nieuwe game

Enge kindjes en veel bloed.

Ontwikkelaar Rebellion heeft een tweede teaser op het web geplaatst rond hun nieuwe game. Deze keer gaat het er iets angstaanjagender aan toe.

In het filmpje zitten drie klaasieke horrorelementen: griezelig gezang door kinderen, veel schaduwen en veel bloed. De cryptische beschrijving van de video luidt als volgt: "In this second atmospheric teaser trailer from Rebellion, slaughter and isolation juxtaposes with the innocence of a child caught amid an unholy conflict -- but questions linger. How has she survived? What influence led her to twist the lyrics of this famous children's song?" Vorige keer ging het nog over een soldaat, maar deze keer is een kind het onderwerp. Ook de termen 'Totraum' en 'Heil Gotterdammerung!' keren terug.

Het filmpje eindigt opnieuw met een variatie op het logo van Sniper Elite, maar met een pentagram waar vroeger het V2-gedeelte stond. Een Sniper Elite game met zombies blijft dus nog steeds een mogelijkheid, alhoewel sommige bronnen opperen dat het om een game rond de 2000 AD comics zou gaan. In deze stripreeks is het personage Judge Dredd veruit de bekendste held.

Rebellion zal de game op 14 februari officieel bekend maken. De mysterieuze titel is alvast bevestigd voor PC.

Getagged als
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties