Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rebellion kondigt Sniper Elite V2 Remastered aan

Plus Sniper Elite 3 Ultimate Edition voor Switch en meer.

Ontwikkelaar Rebellion werkt momenteel aan vier verschillende Sniper Elite-games, zo maakt de studio bekend. Een daarvan is Sniper Elite V2 Remastered, een opgepoetste versie van Sniper Elite V2 uit 2012. Deze editie komt later dit jaar uit voor de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

Grafische verbeteringen zijn er in de vorm van een verhoogde 4K-resolutie en de toevoeging van HDR. Ook wordt er op gameplay-gebied aan extra's gewerkt in de vorm van nieuwe speelbare personages, een fotomodus en online multiplayer voor maximaal 16 spelers tegelijk. Alle DLC maakt tevens deel uit van het pakket.

Daarnaast krijgt de Nintendo Switch dit jaar nog een Sniper Elite-game, Sniper Elite 3 Ultimate Edition. Verder wordt er nog gewerkt aan een virtual reality-game, waar verder nog niets over bekend is. Tot slot onthult de ontwikkelaar dat Sniper Elite 5 in ontwikkeling is. Het nieuwste deel wordt in 2020 volledig onthuld.

De Sniper Elite-games vallen met name op door de unieke x-ray killcam. Daarmee zie je in slowmotion precies de schade die je kogels toe richten aan het lichaam van de vijanden, met alle verbrijzelde botten en bloedspetters van dien.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties