Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rebellion blij met Aliens vs. Predator

Vervolg lijkt nu al besproken te worden.

Ja, we weten het, er is op Eurogamer België nog steeds geen review van Aliens vs. Predator te vinden. Het schijnt dat de redacteur van dienst, Michaël, twee dagen lang simpelweg stijf van de schrik achter zijn console zat en dus tijdelijk geen teksten kon schrijven. We hebben hem ondertussen volgespoten met wat kalmeringsmiddel en de brave man werkt nu weer de naad uit zijn (stijlvolle) broek om binnen enkele dagen zijn oordeel hier online te plaatsen. Maar dat volledig terzijde.

Rebellion, de ontwikkelaar verantwoordelijk voor Aliens vs. Predator, heeft vandaag laten weten dat ze erg tevreden zijn met Aliens vs. Predator, en dat op alle vlak. "We wouden een spel maken dat zowel qua verkoopcijfers als binnen de industrie op een positief onthaal zou kunnen rekenen, en dat is volgens ons gelukt," aldus CEO Jason Kingsley. Verkopen mag het spel dan wel goed doen - hij staat op nummer één in de UK gamecharts -, het spel ging bij onze collega's van Eurogamer Nederland "slechts" met een zeven aan de haal.

"We zijn zo blij met het spel dat er al gesprekken met uitgever Sega aan de gang zijn rond een mogelijk vervolg en over verdere ondersteuning van het origineel," voegt Rebellion nog aan de uitspraken toe.

Binnen enkele dagen laten we jullie weten wat wij van Aliens vs. Predator vonden *kijkt naar Michael*.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen