Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ready at Dawn onthult arena brawler De-Formers

Combinatie van Super Smash Bros, Twisted Metal en Super Monkey Ball.

The Order: 1886-ontwikkelaar Ready at Dawn onthult arena brawler De-Formers. De studio omschrijft de multiplayer game als een combinatie van Super Smash Bros, Twisted Metal en Super Monkey Ball.

De-Formers is een third-person game waarin rollende beesten genaamd Forms elkaar bevechten. In kleurrijke arena's schiet je elkaar neer of ram je anderen uit de arena. Iedere actie heeft zijn eigen voor- en nadelen, aldus de studio.

De Oscar-winnende animatiefilm Balance stond aan de basis van De-Formers. Regisseur Andrea Pessino haalde haar inspiratie uit de film en maakte in 1991 al een prototype van de game voor de 3DO. Deze versie is echter nooit afgemaakt omdat de technologie destijds niet toereikend was.

Winkelketen Gamestop geeft de game onder zijn GameTrust label uit. Momenteel werkt Insomniac Games aan Song of the Deep, welke ook onder het GameTrust label wordt uitgebracht.

De-Formers komt uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game moet dit jaar nog uitkomen maar er is nog geen exacte releasedatum bekendgemaakt.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Over de auteur

Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen