Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ready at Dawn maakt game voor PS3

God of War PSP-dev maakt action/adventure.

Ready at Dawn, de studio die PSP-parels als Daxter, Chains of Olympus, Ghost of Sparta, én Okami voor de Wii gemaakt heeft, laat de handheldmarkt duidelijk voor wat ze is. De ontwikkelaar is namelijk aan de productie van een third-person action adventure game voor de PlayStation 3 begonnen.

We zijn via Gamasutra - de site die eerder vandaag ook het nieuwe project van Santa Monica Studios bekendmaakte - te weten gekomen dat Ready at Dawn op zoek is naar een animator en een technical artist om mee te werken aan een nog onaangekondigde, "spannende nieuwe IP".

Dat Ready at Dawn flirt met TV-consoles wisten we trouwens begin 2009 al te vertellen, maar vandaag is het de eerste keer dat we te horen krijgen dat er een third-person action adventure in de maak is. Ru Weerasuriya, medeoprichter van Ready at Dawn en ex-Blizzard werknemer, vertelde dat ze tijdens het bedenken van hun spel goed gekeken hebben naar Uncharted van Naughty Dog.

"Dit is het soort spel dat we willen maken", vertelde Weerasuriva toen hij het had over Uncharted. "Ik ben vooral blij dat de jongens bij Naughty Dog er als eerste mee op de proppen kwamen. Dat toont tenminste aan dat het mogelijk en de moeite is om zoiets te ontwikkelen".

Zowel God of War: Chains of Olympus als God of War: Ghost of Sparta werden zopas in de vorm van een bundel uitgebracht voor de PlayStation 3. Wat we daarvan vonden kun je doornemen in onze review.

Gameplay uit Ghost of Sparta, de meest recente game die Ready at Dawn op de markt bracht.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen