Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Razer Wolverine V2 Pro controller voor PS5 en pc onthuld

Razer betreedt de ring.

Hardwareproducent Razer heeft de Razer Wolverine V2 Pro controller voor PlayStation 5 en pc onthuld.

De Razer Wolverine V2 Pro is een zogenaamde 'pro' controller, bedoeld voor betere prestaties in bijvoorbeeld multiplayergames.

Zo zijn de face buttons uitgerust met Razer Mecha-Tactile Action Buttons die een bijzonder korte actuatieafstand van slechts 0,65 mm hebben, zodat je indruk snel wordt geregistreerd en een klikkend gevoel geeft.

Cover image for YouTube videoRazer Wolverine V2 Pro | Connect. Control. Conquer

De D-Pad beweegt in acht richtingen en heet hier de Microswitch D-Pad. Volgens Razer ben je in staat om elke druk op microswitches te voelen en te horen. Dit zou vooral belangrijk zijn voor fighting games.

De triggers van de Wolverine V2 Pro hebben Razer HyperTrigger-technologie, die gericht is op race- en FPS-liefhebbers. HyperTrigger laat je toe om de triggers af te stellen om zowel veel speling te hebben (bv. voor racegames) of net om instant te reageren (bv. voor first-person shooters).

De Razer Wolverine V2 Pro heeft in totaal zes multifunctionele knoppen: vier extra triggers en twee extra bumpers. Hier kun je extra functies aan toewijzen. Je kunt ook de thumbsticks verwisselen, om ofwel meer snelheid ofwel meer precisie te hebben.

De controller heeft ook Razer Chroma RGB, zodat je een gepersonaliseerd kleurenpatroon kunt instellen via de Razer Controller-app voor iOS en Android.

Opmerkelijk voor een third-party controller is het mogelijk om de Razer Wolverine V2 Pro draadloos te gebruiken. Razers eigen Razer HyperSpeed Wireless technologie is namelijk aanwezig, zodat je via een USB-A dongle toch een 2,4GHz draadloze verbinding hebt.

“De Razer Wolverine V2 Pro biedt een geheel nieuw niveau van snelheid en nauwkeurigheid voor competitief gamen”, zo zegt Richard Hashim (Head of Mobile & Console Division). “De controller biedt alles wat gepassioneerde console- en pc-gamers nodig hebben om hun spel het beste te kunnen spelen”.

Pre-orders voor de controller zijn nu beschikbaar, al is het niet duidelijk wanneer de releasedatum precies valt. De Razer Wolverine V2 Pro kost 299,99 euro.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties