Skip to main content

Razer stelt BlackWidow V4 Pro-toetsenbord voor

"Heeft functies voor elke gamer."

Razer stelt het BlackWidow V4 Pro-toetsenbord voor. Dat toetsenbord is nu beschikbaar voor € 269,99 via de website en erkende verkooppunten.

Het toetsenbord heeft een duurzame 5052 aluminiumlegeringbehuizing, pootjes die je in twee verschillende standen kunt plaatsen, USB 2.0-passthrough, afneembare Type C-aansluitingen en een polling rate van maximaal 8000 Hz. Binnenin vind je twee lagen geluiddempend schuim en stabilisatoren die zorgen voor een beter geluid tijdens het typen.

De Command Dial-funcie kent acht standaardinstellingen, een programmeerbare draaiknop en aanpasbare sneltoetsen die je in verschillende programma's en games kunt gebruiken. Elke toets van het toetsenbord wordt verlicht met Razer Chroma RGB-verlichting en er is underglow verlichting.

Aan de linkerkant en zijkant van de BlackWidow V4 Pro vind je in totaal acht programmeerbare macrotoetsen waarmee je volgens Razer complexe handelingen kunt verrichten en on-the-fly macro's kunt maken.

Verder beschikt het toetsenbord over mechanische groene Clicky-switches voor tactiele feedback of stille gele lineaire switches.

Wat je nog meer mag verwachten van dit toetsenbord ontdek je op Razer.com. Eerder onthulde Razer ook de Kiyo Pro Ultra webcam, de Leviathan V2 Pro soundbar en de Project Carol-hoofdsteun.

Read this next