Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Razer onthult Project Carol-hoofdsteun

“Tilt immersie en realisme naar een hoger niveau.”

Razer heeft op CES 2023 de Project Carol-hoofdsteun aangekondigd. Die hoofdsteun zit nog in een vroege ontwikkelingsfase, er is dus nog geen releasedatum of prijs bekendgemaakt.

De hoofdsteun bevat near-field 7.1 surround sound en haptische feedback via de Razer HyperSense-technologie. Dat alles zou volgens Razer moeten zorgen voor 'meer immersie en realisme'.

Project Carol is te gebruiken op pc, ondersteunt een 2,4 GHz-verbinding en heeft een batterijduur van 8 uur. Daarnaast is de hoofdsteun gemakkelijk op alle gamestoelen te bevestigen via de elastische en verstelbare banden.

Ben je op zoek naar een gamingstoel? Dan vind je op onze website de beste gamestoelen van 2022. Verder klik je best ook eens door naar het interview over de Razer Wolverine V2 Pro en de Razer DeathAdder V3 Pro review van Bruce.

Getagged als
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties