Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Razer onthult nieuwe Cobra-lijn muizen

Ga je voor normaal of Pro?

Hardwareproducent Razer heeft diens nieuwe Razer Cobra-lijn aan muizen voorgesteld.

Volgens Barrie Ooi (hoofd van de Razer pc-gaming afdeling) is er "een duidelijk gat in de markt voor een muis die een gebalanceerde, meeslepende game-ervaring biedt." De Cobra-lijn moet dit gat opvullen.

Er zijn twee modellen: de normale Razer Cobra, en de Razer Cobra Pro. Qua sensor hebben beide muizen een Focus Pro 30K Optical Sensor. De knoppen zijn Optical Mouse Switches Gen-3.

De Razer Cobra is volgens Razer bedoeld voor meer casual spelers die met kabel willen spelen. Er zijn acht aanpasbare knoppen en de muis heeft een Chroma RGB-ondergloed.

De muis heeft een adviesprijs van 49,99 euro.

De Razer Cobra Pro heeft tien aanpasbare knoppen: zeven knoppen aan de bovenkant, twee aan de zijkant en één aan de onderkant (waarmee je tussen vijf on-board geheugenprofielen wisselt).

Er zijn elf Chroma RGB-zones die de muis in kleuren naar jouw keuze doen baden. Een nieuwe feature is Smart Dimming waarmee de batterij wordt gespaard tijdens het gamen door minder intense lichteffecten en daarna weer terugschakelt naar het volledige gebruik.

Je kunt de Cobra Pro upgraden naar polling rates van 4000 Hz met de Razer Mouse Dock Pro (afzonderlijk verkrijgbaar) of de Razer HyperPolling Wireless Dongle.

Je kunt de eerder genoemde Razer Mouse Dock Pro of de Razer Wireless Charging Puck (beide apart verkrijgbaar) gebruiken om de Razer Cobra Pro draadloos op te laden.

De Razer Cobra Pro heeft een adviesprijs van 149,99 euro.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties