Skip to main content

Razer introduceert Razer Book, Razer Blade 15 Advanced, en Windows 11 ondersteuning

Compatibel.

Hardwareproducent Razer heeft de nieuwe Razer Book, Razer Blade 15 Advanced-modellen, en plannen voor de ondersteuning van Windows 11 onthuld.

Volgens Razer is de nieuwe Razer Book laptop bedoeld voor productiviteit en sterke prestaties. Het model is naar eigen zeggen ontwikkeld met Windows 11 in het achterhoofd.

De nieuwe Razer Book heeft een 16:10 scherm dat touch kan ondersteunen, een resolutie tot 4K, en een behuizing van gefreesd aluminium.

Onder de motorkap zit er een 11th Gen Intel Core-processor en Intel Iris Xe-graphics. Windows 11 is standaard aanwezig bij levering.

Bekijk op YouTube

Prijzen starten vanaf 1.099,99 euro. Het 4K-model is beschikbaar met dubbele opslag.

Ook de nieuwe Razer Blade 15 Advanced laptops worden met Windows 11 geleverd. De schermen hebben een resolutie van 1440p, een maximale refresh rate van 240Hz, en Razer belooft ook 100% DCI-P3 kleurruimte en ondersteuning voor NVIDIA Advanced Optimus en G-Sync.

Razer belooft een verregaande ondersteuning voor Windows 11. Zoals vermeld worden de nieuwe modellen vanaf nu met Windows 11 geleverd. Wie reeds een Razer laptop bezit, krijgt een gratis upgrade aangeboden zodra die beschikbaar is. De uitrol begint op 5 oktober 2021.

Bestaande Razer software en hardware is volgens het bedrijf ook compatibel met Windows 11.

Je kunt de Razer Basilisk V3 review van Arthur hier lezen. Onlangs kondigde het bedrijf ook een nieuwe Razer console line-up aan.

Read this next