Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Razer Enki Pro HyperSense gaming chair aangekondigd

Haptische feedback tijdens het gamen.

Tijdens CES 2022 heeft Razer de Enki Pro HyperSense gaming chair onthuld. Dat is een variant op de vorig jaar uitgebrachte Enki gaming chair en onderscheidt zich met een Chroma RGB-hoofdsteun die het Razer-logo doet oplichten. Daarnaast bevat de stoel ook haptische feedback.

Die haptische feedback is samen met het bedrijf D-BOX ontwikkeld en simuleert trillingen terwijl je een game speelt. Volgens Razer is er native ondersteuning voor meer dan 2.200 games, films en muziektitels. Ook games die niet rechtstreeks worden ondersteund, kun je nog steeds met haptische feedback spelen via Direct Input Haptics. Daardoor genereren je controller, toetsenbord en muis fysieke feedback.

Bekijk op YouTube

Qua design is de Enki Pro HyperSense verder identiek aan de normale Enki Pro. Die probeert onder andere je gewicht zo optimaal mogelijk te verdelen over de zitbasis van de stoel. Onze indruk over die stoel lees je in de Razer Enki gaming chair review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties