Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Razer stelt BlackShark V2 Pro-headset voor

Gemaakt in samenwerking met bekende e-sporters.

Razer heeft de BlackShark V2 Pro-headset (2023) voorgesteld. De headset is vanaf nu beschikbaar en kost € 229,99.

De headset heeft een versterkte stalen hoofdband, ruisonderdrukkende oorkussens met traagschuim en versterkte schuifjes. Spelers krijgen ook toegang tot een 2,4 GHz draadloze verbinding, lage latentie, Bluetooth-ondersteuning en een USB-extender.

De headset bevat daarnaast een afneembare HyperClear Super Wideband-microfoon die volgens de fabrikant voor een erg hoge stemkwaliteit zorgt. De headset zelf heeft ingebouwde Pro-Tuned FPS-profielen die afzonderlijk aan te passen zijn.

De BlackShark V2 Pro heeft een batterijduur van 70 uur. Door hem een kwartiertje op te laden kun je meteen terug zes uur verder.

Eerder stelde Razer al het BlackWidow V4 Pro-toetsenbord en de Razer Kiyo Pro Ultra webcam voor.

Wie graag meer te weten komt over andere Razer-producten, klikt best eens door naar de Razer Hammerhead HyperSpeed Wireless (PlayStation 5) review en Razer Wolverine V2 Pro review

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties