Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Razer Basilisk V3 gaming muis onthuld

Niet in de ogen kijken.

De Razer Basilisk V3 gaming muis is aangekondigd en vanaf nu te koop.

De Basilisk-reeks bestaat al sinds 2017, maar de V3 heeft enkele nieuwe features. Zo is er het Razer HyperScroll Tilt Wheel, een scrollwiel met drie modi: Tactile Scrolling (nauwkeurig scrollen, ideaal voor wapenselectie in games), Free-Spin Scrolling (snel scrollen, vooral bedoeld om content te lezen) en Smart-Reel (schakelt automatisch van Tactile naar Free-Spin wanneer je sneller scrollt).

Het scrollwiel heeft ook Virtual Acceleration, wat de scrollsnelheid gestaag verhoogt.

Bekijk op YouTube

Via de Razer Synapse software kun je ook de extra knoppen op de muis aanpassen naar je persoonlijke voorkeuren. De Basilisk V3 heeft tien extra knoppen die je functies kunt toewijzen zoals push-to-talk, ping, macro's en meer.

Er is ook een profiel-switch knop waarmee je tussen maximaal vijf geprogrammeerde profielen kunt wisselen, zodat je de juiste instellingen op het juiste moment hebt.

De Basilisk V3 heeft 11 Razer Chroma-verlichtingszones en een underglow. Als games Chroma ondersteunen, dan reageert de verlichting dynamisch op wat er gebeurt in de game.

De Razer Basilisk V3 heeft een Razer Focus+ 26K DPI Optical Sensor die gebruikmaakt van de Asymmetric Cut-Off technologie, waarmee je de lift-off en landingsafstand kunt aanpassen naar je eigen smaak.

De kliktoetsen zijn Razer Optical Mouse Switches Gen-2 met een activeringssnelheid van 0,2 ms.

De muis is voor rechtshandigen bedoeld en heeft een omvang van 129 mm (lengte) x 62 mm (breedte) x 43 mm (hoogte), met een gewicht van 101 gram exclusief de kabel. Die kabel is 1,8 meter in lengte.

De Razer Basilisk V3 gaming muis is vanaf nu beschikbaar voor 79,99 euro. Je kunt de Razer Basilisk V3 kopen op de officiële Razer website.

Wil je graag een gaming muis kopen? Kijk dan zeker naar ons overzicht met de beste gaming muizen in 2021.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.
Reacties