Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Raytracing tijdelijk verwijderd uit PS5-versie van F1 2021

In de schaduw van de pc en Xbox.

De nieuwe patch voor de PlayStation 5-versie van F1 2021 verwijdert tijdelijk de ondersteuning voor raytracing. Daardoor kun je dus niet langer genieten van betere schaduwen en reflecties. Ontwikkelaar Codemasters verontschuldigt zich voor die 'moeilijke beslissing'.

F1 2021 kwam vorige week uit en zorgt bij verschillende PS5-eigenaars voor de nodige problemen. Tot Codemasters daarvoor een oplossing heeft, kun je raytracing dus niet activeren. Op de pc en Xbox Series X/S blijft die functionaliteit wel beschikbaar.

"We zijn ons bewust van de stabiliteitsproblemen voor een beperkt deel van de PS5-gebruikers. Daarom hebben we de moeilijke beslissing genomen om raytracing tijdelijke uit te schakelen. We hopen die zo snel mogelijk terug te activeren en geven jullie zo snel mogelijk een update", aldus Codemasters.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

F1 2021

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties