Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Raving Rabbids in pilot van programma

De verdomde konijnen binnenkort op TV?

Vandaag hebben Ubisoft en Aardman aangekondigd dat zij een samenwerking aangaan. Zij zullen een pilot en een aantal korte afleveringen maken welke gebaseerd zijn op Ubisoft's populaire en knotsgekke personages de Raving Rabbids.

Aardman, de grensverleggende bedenkers van televisie- en filmprojecten zoals Shaun the Sheep en Wallace and Gromit, maakt een uitstapje naar het toepassen van hun creatieve talent op een gelicenseerd product. Ubisoft en Aardman zullen samen aan de animatie pilot werken.

De gestoorde Rabbids zijn al te zien in videogames, een serie viral videos en zelfs bekroonde advertenties van wereldwijd bekende merken zoals Renault en Coca-Cola.

Miles Bullough, programmadirecteur bij Aardman zegt: "Toen de gelegenheid ontstond om met Ubisoft en de Rabbids samen te werken, hebben we hier gretig gebruik van gemaakt. Wij zijn gek op de personages en kunnen niet wachten om hen onder de aandacht te brengen van het televisiepubliek."

"De niet zo subtiele humor van de Rabbids hebben iconen van hen gemaakt, in en buiten videogames," aldus Xavier Poix, managing director bij de Franse Ubisoft studio. "Aardman begrijpt die humor perfect en wij zijn ontzettend enthousiast over de samenwerking om de Rabbids samen met hen naar een ander medium en publiek te brengen."

Als dat maar goed afloopt!

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties