Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Raven Software uit frustraties over Warzone-cheaters

“Niemand haat cheaters meer dan Raven Software.”

Warzone kampt al een hele tijd met cheaters die een oneerlijk voordeel willen bekomen. Raven Software is dat meer dan beu en uit nu in een interview met VGC zijn frustraties.

Volgens creative director Amos Hodge wordt cheating afgehandeld door het security team via verschillende rapporteringstools. Volgens Hodge haat niemand cheaters meer dan Raven Software. Ook de creative director zelf is gefrustreerd omdat cheaters 'zijn beste werk ooit' kapot maken.

Raven Software doet dan ook zijn uiterste best om nieuwe content te maken op het hoogste niveau. De studio is erg trots dat de game het zo goed doet en dat Warzone nu meer dan 100 miljoen spelers heeft. Dat cheaters roet in het eten komen gooien, is zuur.

Het security team van Raven Software geeft echter niet op en blijft werken aan updates die cheaters tegenhouden. Zo slaagde de studio er al in om Call of Duty: Warzone cheaters te verbannen op hardwareniveau.

Dat is niet het enige Warzone-nieuws dat de ontwikkelaar bekendmaakte. Zo onthulde Raven Software dat de oude versie van Verdansk nooit meer terugkomt en past een nieuwe Call of Duty Warzone Season 3 update wapens en 'time-to-kill' grondig aan.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties