Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Raven Software: "Oude versie van Verdansk komt nooit meer terug"

Het verleden is de toekomst.

Sinds de release van Warzone Season 3 eerder deze week kunnen spelers aan de slag met de nieuwe versie van Verdansk. Wie nu al heimwee heeft naar de oude versie van de map, heeft pech. Ontwikkelaar Raven Software laat immers weten dat die versie 'voor altijd weg is en dus nooit meer terugkomt'.

Na het Warzone Nuke event van woensdag 21 april konden spelers de versie van Verdansk in 1984 verkennen. Daar zijn onder andere de Quary en de grote dam vervangen door respectievelijk een Salt Mine en aquaducten. Spelers hoopten echter dat de oude variant van de map nog zou gebruikt worden voor speciale evenementen, zoals bijvoorbeeld het geval is in Apex Legends.

In een developer broadcast drukt Amos Hodge van Raven Software die hoop de kop in. "Spelers beseffen het nog niet, maar ze gaan de moderne versie van Verdansk nooit meer in die staat spelen. Die map is weg en komt nooit meer terug," aldus Hodge.

De nieuwe map voor Warzone is niet de enige grote toevoeging in Season 3. Daarnaast zijn er ook heel wat nieuwe Warzone en Black Ops Cold War Season 3 maps en wapens en kun je ook aan de slag met 4 nieuwe Operators in Warzone en Black Ops Cold War Season 3.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties