Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ratchet and Clank: Rift Apart vraagt 33 GB van je SSD

33 GigaBolts.

Ratchet and Clank: Rift Apart neemt 33 GB van de SSD van je PlayStation 5 in beslag. Dat onthult het twitterkanaal PlayStation Game Size in een tweet van 24 mei.

Volgens @PlaystationSize neemt Ratchet and Clank: Rift Apart bij de release 33,6 GB in van je SSD. Daarnaast kan je de digitale versie van de game nu al beginnen preloaden.

Volgens ommunity chief James Stevenson zorgen nieuwe compressietechnieken en de SSD ervoor dat bestandsgroottes van PlayStation 5-games kleiner worden. Ontwikkelaar Insomniac Games onthult daarnaast dat een update bij de lancering ervoor zorgt dat spelers toegang krijgen tot de Performance- en Performance RT-modes. Die draaien allebei aan een dynamische resolutie tot 4K en op nog niet aangekondigd aantal frames per seconde.

In ander Ratchet and Clank: Rift Apart-nieuws onthult Insomniac Games de Ratchet and Clank: Rift Apart trophies en kun je hier meer Ratchet and Clank: Rift Apart info vinden.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties